17 septiembre, 2021

DIFONDRAN LA TAUROMÀQUIA A TRAVÉS D’INTERNET.

Zacatecas, Zacatecas. Un projecte molt ambiciós, amb el propòsit de donar-li la difusió a l’esdevenir-se taurí zacatecà, nacional i internacional, així com recolzar a la més bella de totes les festes en els diferents aspectes

Zacatecas, Zacatecas. Un projecte molt ambiciós, amb el propòsit de donar-li la difusió a l’esdevenir-se taurí zacatecà, nacional i internacional, així com recolzar a la més bella de totes les festes en els diferents aspectes, és el que es pretén portar fins les seves últimes conseqüències a través del portal d’Internet, mitjançant emissions en viu… El pla preliminar d’activitats contempla l’exhibició de pel•lícules, vídeos, tot tipus de material fotogràfic, pintures, entrevistes amb empresaris, ramaders, apoderats, toreros, i en general amb els personatges involucrats directa i indirectament amb la festa brava, tant al passat com al present… Pere Jiménez Villaseñor, es va encarregar de donar a conèixer el dia d’ahir dimarts al centre social “Vil•la Assumpció”, ubicat en ple centre històric d’aquesta capital de Zacatecas, al que van estar presents un grup de representants dels mitjans de comunicació relacionats tots ells amb la font taurina zacatecana… Jiménez Villaseñor va deixar molt clar, que la seva intenció no és entorpir les accions que ja existeixen a la radio, a la televisió i a la premsa escrita, sinó més que res a aportar el seu granet de sorra, per a donar-li a través del portal d’Internet… Mitjançant una programació completament en viu, la millor difusió que sigui possible a la tauromàquia en els seus distints nivells, local, al país, inclús al pla internacional, a la recerca de la projecció a favor de l’Estat de Zacatecas… Pere va posar especial èmfasi a l’assenyalar, que en primera instància es contemplen dues emissions pel portal d’Internet anomenat “Noticiero Taurino”, en el transcurs d’un mes, a efecte de recolzar i exigir-li a l’empresa que portin a terme vacades, jonegades, a la Plaça de Toros Monumental Zacatecas d’aquesta ciutat per a donar-li la continuïtat que tant requereixen els elements zacatecans, independentment del serial de setembre de la Fenaza… Jiménez Villaseñor, va exterioritzar la seva confiança de que sí que es poden fer les coses, doncs la tauromàquia com a tal, no té paternitat, no té fronteres, màxim quant no es tracta de lucrar amb ella, sinó simple i senzillament recolzar-la en tota l’extensió de la paraula, amb la intervenció sana i desinteressada dels i les zacatecanes en general… Publicado en español por, Julio César Lara en “El Sol de Zacatecas”.

Deja un comentario